Νικήτας Σπίνος

Ο Νικήτας Σπίνος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έλαβε την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Χειρούργου Γυναικολόγου από τη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών. Έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο Διδακτορικής Διατριβής «Εκτίμηση Όζων Θυρεοειδούς, Ινοκυστικής Μαστοπάθειας και Λειομυωμάτων Μήτρας σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας». Λειτουργεί ιατρείο από το 2006 στην πόλη της Ζακύνθου όπου και αντιμετωπίζονται όλα τα μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά. Επίσης πραγματοποιούνται, με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, σπερματεγχύσεις μετά από έλεγχο υπογονιμότητας όπως και εξωσωματική γονιμοποιηση σε συνεργασία με κέντρα της Αθήνας. Είναι πιστοποιημένος κολποσκόπος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου, συμβεβλημένος ιατρός με το Δημόσιο (ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ), συνεργάτης με τις κλινικές Ολύμπιον Γενική Κλινική Πατρών, Ιασώ, Ιασώ General και Ρέα Αθηνών, καθώς και συνεργαζόμενος ιατρός με το Euromedica και το Total Care Network.
Στο ιατρείο του πραγματοποιούνται: 3D Γυναικ/γικό – Μαιευτικό υπερηχογράφημα, Αμνιοπαρακέντηση, Καρδιοτοκογράφημα, Βιοφυσικό προφίλ εμβρύου, Έγχρωμο Doppler κατά την κύηση, Έλεγχος υπογονιμότητας, Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, Σπερματέγχυση, Εξωσωματική, Τέστ Παπανικολάου, Κολποσκόπηση, Έλεγχος εμμηνόπαυσης, Έλεγχος μαστών, Λαπαροσκόπηση (Διαγνωστική – Επεμβατική) και Υστεροσκόπηση (Διαγνωστική – Επεμβατική).
Για περισσότερες πληροφορίες και για πλήρες βιογραφικό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, www.nikitasspinos.gr

Νικήτας Σπίνος MD PhD – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών
Μαιευτήρας – Χειρούργος Γυναικολόγος
Γλάδστωνος 9, Ζάκυνθος. Τηλ: 26950 41619. Κιν: 6977 016724. E-mail: nikitasspinos@yahoo.gr

Κοινοποιήστε κλικάροντας στους παρακάτω συνδέσμους