Γυμναστήριο Αθλοκίνηση

Κατηγορία: Γυμναστήρια

Η Αθλοκίνηση είναι ο μεγαλύτερος πολυχώρος άθλησης στη Ζάκυνθο, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό.
Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να ακολουθήσει το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα για να βελτιώσει την υγεία και την ποιότητα ζωής του, με χαμηλό κόστος.
Στην Αθλοκίνηση λειτουργούν ατομικά και ομαδικά προγράμματα διαφόρων τύπων. Τα βασικότερα προγράμματα του γυμναστηρίου είναι τα εξής: Power Plate, Slim Belly, Infra Red Therm, Fit Ball, Abs & Legs, Aerobic, Body Tonic, Body Flex, Step, Body Sculpt, Pilates, Tae Bo, Kick Boxing και Power Yoga.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο άρτιος εξοπλισμός του γυμναστηρίου, καθώς και η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού, εγγυώνται την επιτυχία όλων των προγραμμάτων της Αθλοκίνησης.
Πέρα από τα προγράμματα, παρέχονται διάφορες υπηρεσίες όπως διαιτολογική υποστήριξη, Personal Training, Group Personal Training για 2-5 άτομα, κλειστό κολυμβητήριο, σάουνα, υδρομασάζ, solarium, επαγγελματική λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού δραστηριοτήτων, αγωνιστική προετοιμασία αθλητών και ομάδων, υπηρεσίες άσκησης αποκατάστασης και άσκησης για χρόνιες παθήσεις κ.α.
Για αναλυτικές πληροφορίες περί των προγραμμάτων και των υπηρεσιών του γυμναστηρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Αθλοκίνησης, www.athlokinisigym.gr

Αθλοκίνηση Fitness & Health Club, Ντουρέικα – Γαϊτάνι, Ζάκυνθος.
Τηλ: 26950 48877. Υπεύθυνος: Παναγιώτης Ζουπάνος. E-mail: info@athlokinisigym.gr

Κοινοποιήστε κλικάροντας στους παρακάτω συνδέσμους